Tuesday, 1 May 2012

You guys are bittersweet!

Assalamualaikum semua!


Hai hai haiiiiiiii. Okay, terasa gila semacam kenapa entah. Jam dah menunjukkan tepat 4.30 pagi dan aku still tercangak depan lappy sebab tak boleh tidur. Tatau lah napa. Tapi tak boleh tidurlah sebenarnye. Nowadays, selalu tidur lambat ja. And yaaa, rutin seharian aku lately sangat bosan. Today cuti. Everyone knows. And aku boleh bangun lambat gilaaa lah. Sampai aku pon tak teringin nak lunch. Phew phew! Then si Zihah dah tercangak atas meja dok buat Pengakap dia tuh. Okay, semua orang ada kerja and since aku memang tak pernah ada kerja , so kerja aku adalah tidur jelah kot. Hahahaha. So malam ni as usual, rasa macam nak kua. Since ada orang ajak keluar, aku pon teman lah keluar. Kene teman Kak Fiza bukak puasa bebeh. So seramai enam orang pergi and bayangkan enam-enam tuh sumbat dalam satu kereta. Kereta apakah? Kereta Viva okay. Cool tak? Memang sardin jangan cakap laaaa. And teka lah teka apa kitorang makan? Hahahaha. Scroll down beb.








Yes, there you go. Domino's. We spent around an hour in Domino's. Hahahaha. Memang terbaik kodd. Kitorang ordered two regular pizzas, one large pizza, a set of bbq chicken wings and one bottle of Pepsi. Untuk exactly enam orang makan. Memang perghhhh sedap. And and anddd yang paling gempaknye, semua kitorang gune copoun youuuuuuuuuuuu. Meh nak cita. Kitorang guna tiga  copoun . Gila tak gila. Satu  copoun  beli large pizza at RM18.80 and buy second pizza with regular at ONLY RM5.00 !! Gila tak gila tak? Kejap kejap, ada lagi.  copoun  seterusnya adalah  copoun  "gift" sebab haritu Kak Fiza order delivery but then dorang hantar lambat so dorang bagi free pizza. So tadi baru redeem pizza. And next punya  copoun  adalah  copoun  chicken wings dengan apa-apa saja pembelian, dapat harga chicken wings with ONLY RM3.00 kodddd! Gile memang jimat okay. And wait wait, nak tahu tak total semua berapa? Total semua only RM49.60 okayyyy. Kalau tak guna  copoun , harga sebenar adalah RM103.00 and bayangkan gune  copoun  dapat discount sebanyak RM53.40 okayyyy. Memang best gila kodd. And plusssss, bayangkan bila total tuh divide dengan enam orang so sorang just bayar RM8.30 !! Betapa jimat youuuuu. Tak percaya kah? Meh tengok!




As a conclusion, korang jangan lah pandang serong kat  copoun - copoun  tu. Sesungguhnya memang bergunaaaa  copoun - copoun  ni. Gerenti memang berbaloi-baloi okay. SERIOUSLY. Aku memang tak sangke lah kan dapat makan 4 keping pizza dengan 1 ketul chicken wing dengan harga RM8.30. Perghhh.
Malam ni sangat happy sebab dapat makan kenyang. And jangan ingat aku kenyang, sebenarnye mase nak balik tuh aku dan lagi pi order set lasagna hahaha. Untuk aku bawak balik makan. Hehehehe. Sedap okay. Korang patot cuba.



Okay, say cheeeeeseeeee. Hehehehe. Sedap sedap sedap! Okay, tuh je nak share-share . Tak ada pape pon sebenarnye. Aku je exited lebih hahaha. Lepas kitorang makan, kitorang singgah gi Square One jalan-jalan. Aku xda lah beli pape pon. Sempat lah beli satu cincin emas celup HAHAHAHA. With only RM10 okay. Tak dak sapa bagi aku cincin, aku pon beli la sendiri. Emas celup pulak tu. Tapi atleast if aku pakai pon, nampak la sikit macam orang dak tunang/kahwin. And yet, tak kan ada sapa nak ngorat aku. Phew phew, memang tuh niat sebenarnye. Senang, xda orang ngorat2. Tapi actually kalau tak pakai pon takdak orang ngorat jugak sebanarnye. Hehehe. No lah, what i mean is saja-saja nak pakai. Macam best je. Okaylah, itu sahaja. Nanti free, aku update lagi cerita okay. Lovelove, Wasalam!


Sincerely,

No comments:

Post a Comment